flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Північно-західний апеляційний господарський суд оголошує конкурс на краще есе для учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Рівного та Рівненської області!

11 листопада 2020, 14:40

Шановні учні старших класів та очільники загальноосвітніх навчальних закладів Рівного та Рівненської області!

 З нагоди професійного свята – Дня працівників суду, Північно-західний апеляційний господарський суд оголошує конкурс на краще есе:

- для учнів 8-9 класів загальноосвітніх шкіл Рівного та Рівненської області на тему "Закон починається з мене";

- для учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл Рівного і Рівненської області на тему "Справедливість чи законність: що більш вагоме в судочинстві?".

 

Конкурс проводиться на добровільних засадах і є відкритим. До участі в конкурсі запрошуємо учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Рівне та Рівненської області.

Роботи учасників разом із реєстраційною анкетою пропонуємо подати до 7 грудня 2020 року, скерувавши їх на поштову адресу Північно-західного апеляційного господарського суду (вул. Яворницького, 59, м. Рівне, 33001) чи електронну пошту inbox@nwag.court.gov.ua , з приміткою «Конкурс на краще есе..»), або подати особисто у канцелярію суду /корпус, що знаходиться поруч прохідної/.

Докладніше про умови конкурсу – у Положенні.

Нагородження переможців відбуватиметься з висвітленням цієї події, а також кращих конкурсних робіт, на офіційному веб-сайті суду та сторінці суду у мережі Фейсбук.