flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Північно-західний апеляційний господарський суд приймав гостей

20 березня 2024, 16:07

Вже доброю традицією стало знайомство студентів-правників Національного університету водного господарства та природокористування із судовою системою у стінах Північно-західного апеляційного господарського суду.

20 березня 2024 року ПЗАГС відвідали першокурсники Навчально-наукового інституту права НУВГП.

Голова суду Олег Мельник та керівник апарату суду Наталія Турович поділилися досвідом роботи у системі судочинства та власними складними та цікавими прикладами роботи у суді, а також ознайомили молодь із особливостями роботи у правовій сфері.

Впродовж заходу студенти мали можливість побачити та проаналізувати роботу працівників ПЗАГС та особливості функціонування суду загалом. Значну цікавість викликала тематика електронного судочинства. Для наочного прикладу роботи судової системи студентам проведено оглядову екскурсію. Також майбутні правники мали можливість побувати на судовому засіданні, де, власне, наочно побачили процес проведення судового засідання у режимі відеоконференції. Відтак, мали змогу оцінити переваги електронного судочинства. Після закінчення судового засідання студенти спілкувались із колегією суддів щодо питань, які  виникли у ході засідання. Неабияку цікавість викликали у студентів також суддівські мантії та можливість приміряти їх.

 

 

Щиро дякуємо студентам за активність та жвавий діалог. Пишаємось підростаючим поколінням і їхнім стремлінням до знань.