flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ПЗАГС відбулося навчання з питань пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях

22 березня 2024, 13:28

З метою підвищення рівня знань з питань пожежної безпеки 22 березня 2024 року працівники Північно-західного апеляційного господарського суду пройшли інструктаж з первинних дій під час пожежі у приміщенні та щодо користування засобами пожежогасіння.

У ході заняття Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Рівненського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області Олексій Ногачевський ознайомив персонал суду із послідовністю дій при виконанні аварійно-рятувальних робіт. Працівники ПЗАГС дізнались також як вчасно виявити пожежу та не допустити збільшення її масштабів.

Акцентовано зокрема і на тому, що пожежна безпека в першу чергу повинна забезпечуватися шляхом проведення організаційних заходів спрямованих на запобігання займанням.

Завдяки проведеному заходу працівники суду отримали вагомі знання, які за потреби допоможуть врятувати життя. Адже будь-яка пожежа починається із загорання, яке інколи здатна ліквідувати одна людина, якщо має відповідні навички.

Дякуємо представникам ГУ ДСНС України у Рівненській області за те, що поділилися досвідом і бажаємо витримки усім рятувальникам, які виконують професійні обов’язки в умовах постійної небезпеки.