flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування відвідувачів щодо якості роботи Північно-західного АГС  (січень-травень 2022)

09 червня 2022, 12:36

Північно-західний апеляційний господарський суд від початку свого утворення проводить опитування відвідувачів щодо визначеності рівня їх задоволеності роботою суду. Пропонуємо ознайомитися з результатами онлайн-опитування, яке проводилося протягом січня–травня 2022 року.

Зокрема, питання стосувалися відкритості й доступності необхідної інформації, строків розгляду справи, якості роботи працівників суду, роботи судді, судового рішення, впровадження судом новітніх технологій, комфорту перебування у приміщенні суду, та інші. Респонденти також дали оцінку застосування у суді систем відеоконференцзв’язку, які надають учасникам процесу можливість дистанційної участі в судовому засіданні.

Опитування проведено у період дії карантину, тому, зважаючи на необхідність гарантування права на судовий захист і разом з тим убезпечення відвідувачів та працівників суду від поширення вірусу, були введені обмежувальні заходи, які стосувалися, зокрема скасування особистого прийому громадян, проведення масових заходів, не пов'язаних з процесуальною діяльністю суду (круглі столи, семінари, дні відкритих дверей та ін.). Тому, опитуваним було запропоновано відповісти, чи були вони виправданими в таких умовах.

Загалом якість роботи Північно-західного апеляційного господарського суду 77 відсотків опитуваних оцінили на 5 за 5-бальною шкалою, 23 відсотки – на 4 бали. 3, 2 та 1 бали не надав жоден респондент.  Це свідчить про належний рівень організації нашої роботи.

Докладні результати опитування висвітлені у діаграмах.

Дякуємо за участь кожному респонденту, оскільки Ваша думка – це є той зворотній зв’язок та об’єктивна оцінка нашої роботи, яка є важливою, адже дозволяє дізнатися, на що слід звернути увагу і що покращити у організації роботи суду.