flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ваша думка – незалежний показник нашої роботи

20 січня 2023, 11:38

Північно-західний апеляційний господарський суд упродовж всього часу своєї діяльності проводить опитування відвідувачів суду, представників сторін щодо визначеності рівня їх задоволеності роботою суду.

Цьогоріч до звичних питань про умови перебування та якості розгляду справ додалися і питання щодо здійснення судочинства в умовах війни. Це, зокрема, вплив на строки розгляду справи, на повідомлення сторін, на подання чи витребування доказів, призначення експертизи. Загалом такий вплив відчули не більше чверті респондентів. 88 % опитаних відповіли, що вони безпечно почувають себе у приміщенні суду, 37 % перебували в укритті суду під час повітряної тривоги.

Водночас 61% респондентів підтримали безпосереднє перебування у залі судового засідання при слуханні справи, вважаючи цю форму такою, що не порушує їх прав як сторони провадження.

Загалом якість роботи Північно-західного апеляційного господарського суду респонденти оцінили, як завжди, високо – 4,8 балів за 5-бальною шкалою: 78% опитуваних виставили 5 балів, 22% – 4 бали. 3, 2 та 1 бал не надав жоден із респондентів.

Питання, які ставилися у анкеті, стосувалися якості роботи суддів та працівників апарату суду. Середній бал – 4,6 та 4,7 відповідно.

Опитувальник містить також питання щодо комфортності перебування у суді, застосування новітніх технологій (відеоконференцзв'язку, обміну електронною кореспонденцією, інформаційних моніторів, доступу до Wi-fi та Ліга:Закон та інтернету). Середній бал – 4,9.

На питання, чи зазнавали перешкоди у доступі до приміщення суду, а також безпідставної відмови у відеоконференції усі опитувані відповіли «ні».

 Докладніше з результатами опитування, проведеного у вересні – грудні 2022 року,  можна ознайомитися у діаграмах.

Дякуємо кожному респонденту за участь та приділений час, нам важлива ваша думка.

Нагадуємо, що опитування триває й надалі та доступне за ПОСИЛАННЯМ  та  QR-кодом:

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

  

 

   

 

Прес-служба суду