flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховний Суд: аналіз судової практики для помічників суддів

26 травня 2023, 15:04

Сьогодні, 26.05.2023, начальник відділу аналітичної роботи та узагальнення судової практики Північно-західного апеляційного господарського суду Надія Синюк ознайомила помічників суддів із актуальною судовою практикою Верховного Суду.

Під час практичного заходу учасники розглянули підстави скасування Верховним Судом судових рішень Північно-західного апеляційного господарського суду за березень-квітень 2023 року та висновки Великої Палати Верховного Суду, викладені у постановах, які внесені до Єдиного державного реєстру судових рішень за цей період.

Окремим питанням розгляду була судова практика Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду у справах за участю Міністерства оборони України та суб'єктів господарювання, які входять до сфери його управління, у період з січня 2022 року по лютий 2023 року.

Такі семінари відділом аналітичної роботи та узагальнення судової практики проводяться регулярно та дають можливість помічникам суддів систематизувати судову практику та оперативно ознайомлюватися із актуальними висновками Верховного Суду.

 

Прес-служба суду (за інформацією начальника відділу аналітичної роботи та узагальнення судової практики)