flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Північно-західного апеляційного суду вітає із виходом у відставку суддю Сергія Дужича

07 липня 2023, 15:00

Колектив Північно-західного апеляційного господарського суду дякує за багаторічну роботу  Сергію Порфирійовичу Дужичу, який 28 років своєї трудової діяльності віддав служінню Закону на посаді судді, присвятивши своє життя неупередженому, справедливому та кваліфікованому здійснюванню правосуддя.

Шановний Сергію Порфирійовичу!

Впродовж багатьох років Ви вірою і правдою служили високій місії - забезпеченню верховенства права. На це віддали багато сил і знань, які стали цеглинками у розбудові українського судочинства, при цьому з Вами завжди залишалися невичерпна доброта і мудрість. А зараз розпочинається нова віха Вашого життя.

Дякуємо за працю й досвід, якими Ви радо ділилися з колегами. Нехай доля буде до Вас прихильною, багатою на людське тепло і сприяє реалізації усіх планів, а Ваше подальше життя буде щасливим, насиченим миром і добром!

 

Із щирою повагою і вдячністю колектив Північно-західного апеляційного господарського суду

 

Довідково

Сергій Дужич

Народився 23 лютого 1960 року в м. Макіївка, Донецької області.

У 1984 році закінчив Харківський юридичний інститут імені Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «правознавство» та отримав кваліфікацію «Юрист».

Рішенням сесії Рівненської обласної Ради народних депутатів №47 від 11 травня 1995 року був призначений на посаду судді Рівненського міського суду.

Постановою Верховної Ради України від 23 березня 2000 року №1570-ІІІ обраний на посаду судді Рівненського міського суду безстроково.

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про обрання суддів» №2987-VI від 03.02.2011р. обраний безстроково суддею Рівненського апеляційного господарського суду.

З жовтня 2018 року по червень 2023 року – суддя Північно-західного апеляційного господарського суду.