flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відзначаємо кращих у найголовніше державне свято нашої країни

24 серпня 2023, 13:25

        День Незалежності України…
        Цьогоріч ми вдруге відзначаємо його в умовах страшної кривавої війни з російськими окупантами і українцям вже вкотре доводиться виборювати свою свободу та право на життя. Право на Незалежність.

         З нагоди свята сьогодні в Північно-західному апеляційному господарському суді відбулася урочиста, на якій вшанували захисників, що віддали свої життя за незалежність нашої країни, а також відзначили кращих працівників суду.

         Враховуючи вагомі трудові досягнення у сфері господарського судочинства, зразкове виконання службових обов’язків та особистий внесок у забезпечення ефективної діяльності Північно-західного апеляційного господарського суду, грамотою суду нагороджено помічника секретаря судової палати Гіль Вікторію Миколаївну, помічника секретаря судової палати Саган Інну Олександрівну, прибиральника службових приміщень відділу матеріально-технічного забезпечення Цехмайструк Ірину Петрівну. 

         За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів грамотою Державної судової адміністрації України нагороджено секретаря судового засідання Дику Антоніну Ігорівну та головного спеціаліста відділу аналітичної роботи та узагальнення судової практики Мелянчук Ілону Юріївну.

Україна вистоїть! Україна переможе !

З Днем Незалежності, Україно !