flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оптимізація формування поштових відправлень суду

29 серпня 2023, 16:14

           Незабаром запрацює оновлена версія Автоматизованої системи діловодства суду (АСДС), в якій реалізовано функціонал інформаційної взаємодії з автоматизованою системою Акціонерного товариства «Укрпошта». Як повідомляє розробник АСДС – Державне підприємство «Інформаційні судові системи», використання судами зазначеного функціоналу дозволить певною мірою оптимізувати технологічний процес формування поштових відправлень та обсяг власних трудовитрат.

            Однак, для отримання можливості використання цього функціоналу суди мають виконати ряд організаційно-технологічних передумов.

            Про те, яким чином здійснюватиметься ця взаємодія і що потрібно знати та вміти для роботи з оновленою АСДС, дізнавалися працівники відділу документообігу та організаційного забезпечення Північно-західного апеляційного господарського суду: заступник начальника Євгеній Філіпов, головні спеціалісти Світлана Логвинчук, Наталія Шепеляєва і Тетяна Щирук, старші інспектори Ніна Андишула, Світлана Кравчук і Неля Ямборко. Навчання для працівників судів проводилося спеціалістами ДП «Інформаційні судові системи».