flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про збори суддів Північно-західного апеляційного господарського суду

01 вересня 2023, 11:00

Відповідно до ст.29, ч. 2 ст. 128 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»

4 вересня 2023 року о 16:45 в конференц-залі суду за адресою: м. Рівне, вул. Яворницького, 59, відбудуться збори суддів Північно-західного апеляційного господарського суду.

Проект порядку денного зборів суддів:

  1. Обговорення питання доцільності скасування спеціалізації суддів Північно-західного апеляційного господарського суду з розгляду окремих категорій справ, ліквідація у зв`язку з цим судових палат та посад секретарів судових палат.

Доповідач: голова суду О. В. Мельник

  1. Зміна окремими суддями спеціалізації з розгляду визначених категорій справ та внесення змін до Додатку №1 та Додатку №2 до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду у Північно-західному апеляційному господарському суді.

Доповідачі: секретарі судових палат А.В. Гудак, М.І. Юрчук

  1. Внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду у Північно-західному апеляційному господарському суді (за наявності проектів/пропозицій).

Доповідач: суддя-автор проекту/пропозиції.

 

Голова суду  Олег МЕЛЬНИК

01.09.2023 р.

 

 

Довідково:  Відповідно до Розділу VІІІ  Закону України "Про судоустрій і статус суддів",  для захисту професійних інтересів суддів та вирішення питань внутрішньої діяльності судів в Україні діє суддівське самоврядування, яке здійснюється через органи суддівського самоврядування – збори суддів суду, Раду суддів України та з’їзд суддів України.