flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правильна мотивація – перший крок до успіху

06 жовтня 2023, 12:45

У світі високої турбулентності життя, перенасиченому пандеміями, тривогами війни та негативної інформації ми мимоволі потрапляємо у вихор негативних емоцій. Іноді здається, що внутрішній ресурс вже вичерпався, тому підтримка ментального здоров'я – це справа власних рук.
Мотивувати себе на улюблену справу чи заняття, яке свідомо принесе задоволення, нам не потрібно. Труднощі на шляху до успіху виникають лише тоді, коли нам доводиться долати себе, боротися з лінню, небажанням щось робити, тим паче у такий складний час. Перезавантажувати власний організм, контролювати свої емоції та мотивувати себе до дій навчалися напередодні професійного свята працівники апарату Північно-західного апеляційного господарського суду. Знаннями і порадами дієво прокачувати навички позитивного мислення з аудиторію ділилася психолог, мотиваційний спікер Оксана Побережна.

 

 
Попрацювавши командно ми дізнались як отримувати енергію, а не втрачати її, що робити коли відчуваємо знесилення, як формувати свої цілі для того, аби дім і робота стали місцями де кожен реалізовує себе із задоволенням і максимальною віддачею.