flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Північно-західний апеляційний господарський суд – лауреат Ініціативи «Модельні суди України 2022-2023: напрацювання воєнного часу»

05 грудня 2023, 14:34

Організація роботи суду в умовах війни – складне завдання. У цей період ми вчимося працювати по-новому: переглядаємо форми роботи та комунікації, вводимо правила, організовуємо заходи щоб працівникам суду і відвідувачам було зручно та безпечно.

З метою гарантування конституційного права доступу громадян до правосуддя в умовах війни, Північно-західний апеляційний господарський суд вже другий рік здійснює комплекс заходів задля надання судових послуг на належному рівні.

Свої напрацювання у згаданому напрямку ПЗАГС презентував цьогоріч у категорії «Організація роботи суду в умовах війни» як учасник Ініціативи «Модельні суди України 2022-2023: напрацювання воєнного часу».

1 грудня 2023 року у м. Львів відбулася конференція, на якій було представлено кращий досвід організації роботи українських судів в умовах війни. Північно-західний апеляційний господарський суд на заході представили начальник відділу служби управління персоналом Любов Злобіна та завідувач сектору по взаємодії зі ЗМІ Ольга Вишневська.

     

 

Щиро радіємо, що змогли поділитись своїм досвідом та отримати відзнаку за проведену роботу.

Пишаємось своєю командою та цінуємо свою роботу!