flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищуємо кваліфікацію

26 квітня 2024, 14:38

Державні службовці Північно-західного апеляційного господарського суду пройшли підвищення кваліфікації спеціалістів органів державної влади за спеціальною професійною програмою «Запобігання на протидія легалізації (відмиванню) доходів, державних злочинним шляхом, фінансування тероризму та фінансування розповсюдження зброї масового знищення».

Підвищення кваліфікації відбувалося з 19 по 26 квітня 2024 року з використанням інформаційно-комунікаційних технологій Інтернет-мережі, зокрема програми Zoom.

Продуктивна та насичена програма навчання включала в себе такі теми:

  1. Правові основи діяльності правоохоронних органів;
  2. Система та суб'єкти фінансового моніторингу в Україні;
  3. Поняття та походження офшорних юрисдикцій. Поняття та принципи організації офшорних фірм, банків, трастів та страхових організацій.
  4. Особливості розслідування кримінальних проваджень у сфері ПВК/ФТ.
  5. Особливості досудової перевірки узагальнених матеріалів;
  6. Використання інформаційних ресурсів у системі фінансового моніторингу. Подання інформації з питань фінансового моніторингу.

І це лише невелика частина тем, які були презентовані для аудиторії слухачів впродовж тижневого навчання

Досвідчені лектори поділилися із присутніми теоретичними доробками у заданій тематиці. А слухачі, у свою чергу,  мали змогу обмінятися власним практичним досвідом роботи, поставити запитання, які їх цікавили і отримати відповіді від досвідчених фахівців.