flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Психологія стресу та способи боротьби з ним

21 червня 2024, 14:28

Не всі емоції пов’язані зі стресом, але є такі, що є його симптомами. Зазвичай ми переконуємо себе, що емоції на нас не впливають, але підсвідомо все ж таки розуміємо, що емоційність може стати великою проблемою. Він позначається на нашому житті та на роботі, особливо тоді, коли його надто багато й у нас недостатньо сил, щоб впоратися з ним.

Аби підтримувати у формі свій психологічний стан та ментальне здоровя працівники ПЗАГС продовжують традицію неформальних зустрічей та бесід із практикуючими спеціалістами-психологами.

Сьогодні обговорювали те, як людині підтримувати життєву рівновагу, справлятись із викликами, організовувати власну стабільність на рівні думок та почуттів. На практиці розібрали та проаналізували чинники психологічного вигорання та практики відновлення здоров'я. Зокрема, дізнались як розвивати свою стресостійкість, асертивність, емоційну врівноваженість та спроможність до відновлення.

З колективом ПЗАГС працювала кандидат психологічних наук, психолог Рівненського регіонального осередку БФ «Рокада» Олена Ставицька.