flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Північно-західний апеляційний господарський суд проводить опитування

06 листопада 2018, 17:19

Шановні відвідувачі суду, представники сторін, учасники судового процесу 

Північно-західний апеляційний господарський суд оголошує про проведення опитування відвідувачів суду щодо визначеності рівня задоволеності громадян-учасників судових проваджень роботою суду.

Опитування охоплює широке коло питань, які дозволять дізнатися, на що слід звернути увагу і що покращити у організації роботи суду, щоб Ви отримали якомога якісніші послуги, що надаються судом. Це і відкритість та доступність подання інформації, і своєчасність судового розгляду, і якість судових рішень, комфорт Вашого перебування у приміщенні суду.

За основу анкетування використано «Систему оцінювання роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи», яка була розроблена та рекомендована робочою групою з розробки системи оцінювання якості роботи суду за підтримки проекту USAID «Справедливе правосуддя» та затверджена Радою суддів України.

Опитування є добровільним, інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Відвідавши Північно-західний апеляційний господарський суд, будь ласка, затримайтесь на кілька хвилин, щоб заповнити анкету. Бланки та скринька для заповнених анкет знаходяться у фойє центрального корпусу суду. Бланк анкети Ви можете можете завантажити, роздрукувати і занести чи надіслати на адресу суду у зручний для Вас час.

Ваша думка є важливою, адже від Вашої щирості залежить повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.

 

Прес-служба суду