flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда Північно-західного округу Авангард вийшла до «плей-офф» змагання Кубок Феміди 2018

27 листопада 2018, 11:11

Футбольний клуб Північно-західного округу Авангард виконав завдання, поставлене на Кубок Феміди 2018.  

«В суботу, 24 листопада, після зарахованої перемоги над Одеським апеляційним судом з рахунком 3:0 в очній зустрічі з конкурентом–Псел Суми наша команда перемогла 2:1, та зайняла четверте місце в групі, вийшовши в «плей-офф» змагання. На першому фото ми після перемоги. Після цього команда вийшла на незаплановану раніше зустріч з переможцем групи – Фемідою (збірною Судової адміністрації України та її територіальними відділеннями) та, не будучи до кінця налаштовані, були вщент розгромлені суперником. НА ДРУГОМУ ФОТО, я та воротар Феміди - син нашого легендарного воротаря Динамо Віктора Чанова!»,– ділиться враженнями капітан команди, суддя Північно-західного апеляційного господарського суду Андрій Василишин.

 

 Команда Північно-західного округу Авангард після перемоги

 

Капітан команди Північно-західного округу Авангард А.Василишин та воротар команди Феміда В.Чанов 


Нагадуємо, що наразі триває змагання трудових колективів судів, інших органів та установ системи правосуддя України у межах турніру з міні-футболу «Кубок Феміди», в якому продовжує змагатися збірна команда Північно-західного округу «Авангард».

Команда Північно-західного округу Авангард вперше бере участь у турнірі з міні-футболу «Кубок Феміди». Більшість її учасників, 7 чоловік, є працівниками Північно-західного апеляційного господарського суду, а також два працівника Рівненського міського суду та по одному працівнику Рівненського апеляційного господарського суду, Господарських судів Рівненської та Волинської областей, Рівненського районного суду.

Протягом останніх восьми років, під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України з метою пропаганди активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури й спорту, організації активного відпочинку та зміцнення здоров’я серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя проводиться турнір з міні-футболу із розіграшу Кубка "Феміди", який приурочений до Дня працівників суду.

Бажаємо нашій команді перемог та гарних вражень від гри!

Детальніше про хід турніру можна дізнатись на веб-сторінці Державної судової адміністрації України у розділі ІНШЕ – Кубок Феміди 2018.

 

Прес-служба суду