flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа за позовом Російської літакобудівельної корпорації «МіГ» – рішення прийнято

27 червня 2019, 14:39

Сьогодні Північно-західний апеляційний господарський суд розглянув справу № 924/774/18  за позовом Акціонерного товариства "Російська літакобудівельна корпорація "МіГ" до Державного підприємства "Красилівський агрегатний завод" про стягнення безпідставно збережених грошових коштів.

Суд апеляційної інстанції ухвалив постанову, якою скасував рішення господарського суду Хмельницької області від 18 квітня 2019 року у справі № 924/774/18 та відмовив у задоволенні позову повністю. А також вирішив стягнути з Акціонерного товариства "Російська літокобудівельна корпорація "МіГ" на користь Державного підприємства "Красилівський агрегатний завод" 48850 грн. судового збору за розгляд апеляційної скарги.

 

Нагадаємо, що до Господарського суду Хмельницької області звернулося Акціонерне товариство "Російська літакобудівельна корпорація "МіГ" з позовом, в якому просило стягнути з Державного підприємства "Красилівський агрегатний завод" безпідставно збережені грошові кошти у розмірі 5304005,72 російських рублів. Третя особа, що не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача – Державний концерн "Укроборонпром".

Рішенням господарського суду Хмельницької області від 18 квітня 2019 року у цій справі позов задоволено у повному обсязі.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням господарського суду першої інстанції, Красилівський агрегатний завод звернувся до Північно-західного апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, в якій просив оскаржуване рішення скасувати, у задоволенні позовних вимог відмовити у повному обсязі.

 

Сьогодні Північно-західний апеляційний господарський суд оголосив вступну та резолютивну частини постанови. Після складення постанови у повному обсязі з її текстом можна буде ознайомитися у Єдиному державному реєстрі судових рішень http://reyestr.court.gov.ua/

 

 Прес-служба суду