flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Старшокласники у правосудді майбутнього: оголошуємо конкурс есе «Якби я став суддею...»

04 листопада 2019, 12:09

До професійного свята – Дня працівників суду Північно-західний апеляційний господарський суд оголошує Конкурс есе на тему: «Якби я став суддею…»  серед учнів старших класів загальноосвітніх навчальних закладів Рівного.

Започатковуючи  у минулому році цей конкурс, ми прагнули ознайомити з роботою суду учнів шкіл та виховати з підростаючого покоління, яке завтра будуватиме майбутнє України, правосвідоме суспільство. То ж і цьогоріч ми продовжуємо цю добру традицію.

Роботи учасників разом із реєстраційною анкетою пропонуємо подати до 5 грудня 2019 року, скерувавши їх на поштову адресу Північно-західного апеляційного господарського суду (вул. Яворницького, 59, м. Рівне, 33001) чи електронну пошту inbox@nwag.court.gov.ua , з приміткою «Конкурс «Якби я став суддею»), або подати особисто у канцелярію суду (корпус, що знаходиться поруч прохідної). Докладніше про умови конкурсу – у Положенні (додаємо Положення та Реєстраційну анкету).

Нагородження відбуватиметься публічно у приміщенні суду за участі організаторів Конкурсу, з висвітленням цієї події, а також кращих конкурсних робіт – на офіційному веб-сайті суду та сторінці суду у мережі Фейсбук.

 

Прес-служба суду